foto

Humphrey Searle

  • nar. 26.8.1915
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.5.1982 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1963 Strašení
1960 October Moth
1959 Left Right and Centre
1958 Law and Disorder
1957 The Abominable Snowman
Tygr v akci
1956 Beyond Mombasa
Dítě a bitevní loď

TV seriály

1979 Oresteia (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Monsters, The (TV seriál)

Dokumentární

1972 The Tide of Traffic
1959 Antarctic Crossing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace