foto

Ismael Rodríguez

  • nar. 19.10.1917
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 7.8.2004 (86 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Fuera de la ley
1997 Reclusorio
1986 Yerba sangrienta
1984 Corrupción
1979 Ratero
Secuestro de los cien millones, El
1975 Somos del otro Laredo
1973 Nosotros los feos
1972 Mi niño Tizoc
1971 Ogro, El
Trampa para una niña
1970 Faltas a la moral
1969 Cuernos debajo de la cama
1968 Antologia del miedo
Autopsia de un fantasma
Puerta y la mujer del carnicero, La
1965 El niño y el muro
1964 Mighty Jungle, The
1963 Hadrář
1961 Důležitý muž
Hermanos del hierro, Los
1960 Pancho Villa y la Valentina
1959 Ciudad sagrada, La
La Cucaracha
1957 Así era Pancho Villa
Tizoc
1956 Daniel Boone, Trail Blazer
The Beast of Hollow Mountain
Tierra de hombres
1955 Cupido pierde a Paquita
Paquetes de Paquita, Los
1954 Borrasca en las almas
Maldita ciudad
Píntame angelitos blancos
Romance de fieras
1953 Del rancho a la televisión
Dos tipos de cuidado
Pepe El Toro
1951 A toda máquina
Las mujeres de mi general
¡¡¡Mátenme porque me muero!!!
¿Qué te ha dado esa mujer?
1950 No desearás la mujer de tu hijo
Sobre las olas
1949 Oveja negra, La
1948 Nosotros los pobres
Tres huastecos, Los
Ustedes los ricos
1947 Chachita la de Triana
Cuando lloran los valientes
Tres García, Los
Vuelven los García
1946 Ya tengo a mi hijo
1945 ¡Qué verde era mi padre!
1944 Amores de ayer
Escándalo de estrellas
1943 Mexicanos al grito de guerra
¡Qué lindo es Michoacán!

Dokumentární

1976 María Elena Marqués: Campaña politica
1963 Así éra Pedro Infante
1960 Cuando viva Villa! es la muerte

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Zvukařská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace