foto

Jean-François Dérec

  • nar. 11.5.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Extrémní Pinocchio
Salaud, on t'aime
2010 Henry
2008 La dame de chez Maxim (TV film)
Mia a Migo
Paris Nord Sud
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
2005 Bal des célibataires, Le (TV film)
L'escargot
2004 Clochemerle (TV film)
L'île de Black Mór
2000 Le Blanc et le rouge (TV film)
T'aime
1999 La Maladie de Sachs
1998 Muž je žena jako každá jiná
Ça n'empêche pas les sentiments
1997 Enfant perdu, L' (TV film)
Une patronne de charme (TV film)
1996 L'Orange de Noël (TV film)
Sortez des rangs
1995 Bídníci 20. století
Zloděj a boxer
1993 Bláznivá cesta
Chambre froide (TV film)
Nalezenec Justininen, boží levoboček
Tout le monde n'a pas eu la chance d'avoir des parents communistes
1992 Horká čokoláda
Číslo
1991 Génial, mes parents divorcent!
1989 Après la guerre
Retour de Lemmy Caution, Le (TV film)
1988 Nuit d'ivresse (TV film)
1987 Der Gläserne Himmel
Velká cesta
1986 Nuit d'ivresse
1985 Štědrovečerní večeře (TV film)
1984 Adam et Ève
Pochod ve stínu
1983 Pablo est mort (TV film)
Île bleue, L' (TV film)
1981 Voleur d'enfants, Le (TV film)
Špinavá záležitost
1980 Je vais craquer!!!
1979 Disciplína musí bejt
Psi
1978 Peníze těch druhých
Poker menteuses et révolver matin
1977 Apprenti salaud, L'
Vieux pays où Rimbaud est mort, Le
1976 Dracula a syn

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
La Belle Vie (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1990 Vidéo gag (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 L'appar (TV seriál)
1984 Appartement, L' (TV seriál)
Disparitions (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Main pleine (E34)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)

Dokumentární

2016 Je veux être actrice
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1982 Petit théâtre de Bouvard, Le (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace