foto

Agnès Château

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 J'ai mal occupé ma jeunesse
Parisiennes
2010 Poursuite
2008 Nehanebné lásky Françoise Sagan
2005 2013, la fin du pétrole (TV film)
La vie est à nous!
Rekonstrukce
Travaux
2002 Jean Moulin (TV film)
Tangos volés
1999 Du bleu jusqu'en Amérique
Jacynthe, tu as un cul de feu
1993 L'Affaire Seznec (TV film)
1988 Eskorpion
1983 Si j'avais 1000 ans
1981 Černý talár pro vraha
Špinavá záležitost
1980 Carton rouge, Le (TV film)
Vacances royales
1978 Rumeur (TV film)
1977 Gang
Krajkářka
1975 Ať začne slavnost...
Zvláštní oddělení

TV seriály

2017 Dix pour cent (TV seriál)
Virginie et Ramzy (S02E01)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Une femme comme les autres (S03E04)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Homicides (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin v lyceu (S03E04)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace