foto

Jean-Daniel Verhaeghe

  • nar. 1944
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Le Désert de l'amour (TV film)
2011 Qu'est-ce qu'on va faire de toi ? (TV film)
2010 En cas de malheur (TV film)
George a Fanchette (TV film)
2008 Abolition, L' (TV film)
Raboliot (TV film)
2006 Kouzelné dobrodružství
2005 Galilée ou L'amour de Dieu (TV film)
2004 Otec Goriot (TV film)
Sissi, l'impératrice rebelle (TV film)
2002 La bataille d'Hernani (TV film)
2001 Madame de... (TV film)
2000 Bez rodiny (TV film)
Brumes de Manchester, Les (TV film)
Diamantové náušnice (TV film)
1997 Le Rouge et le noir (TV film)
1996 Huile sur le feu, L' (TV film)
Le parfum de Jeannette (TV film)
1995 Duchesse de Langeais, La (TV film)
Fête des pères, La (TV film)
Orage immobile, Un (TV film)
Un si bel orage (TV film)
1994 Caprices de Marianne, Les (TV film)
Eugénie Grandet (TV film)
Je voudrais descendre (TV film)
Règle de l'homme, La (TV film)
1993 Interdiction, L' (TV film)
1992 Imogène: les légumes maudits (TV film)
La Controverse de Valladolid (TV film)
Mes coquins (TV film)
1990 Nuit des fantômes, La (TV film)
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
1987 Idiots, Les (TV film)
1982 Longuelune, Les (TV film)
1971 Araignée d'eau, L'

TV seriály

2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2003 Les Thibault (TV seriál)
1999 Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1996 Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1976 L'homme en question (TV seriál)
1974 L'Île aux enfants (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

TV pořady

1957 Discorama (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Orage immobile, Un (TV film)
Un si bel orage (TV film)
1984 Rozmar
1969 Ciné-girl

TV seriály

1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)

Dokumentární

2009 La traversée du désir

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Le Désert de l'amour (TV film)
2008 Raboliot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace