foto

João Baptista

  • nar. 27.10.1984 (35 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Quarta Divisão
2010 Tajemství Lisabonu
2009 100Volta
2008 Nuit de chien
2006 20,13
2005 O Fatalista
2003 Quaresma

TV seriály

2020 Terra Nova (TV seriál)
2019 Luz Vermelha (TV seriál)
Terra Brava (TV seriál)
2013 Destinos Cruzados (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2006 Floribella (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
Lusitana Paixão (TV seriál)
Rebelde Way (TV seriál)
2000 Querido Professor (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky