foto

Jarmo Saari

  • nar. 14.3.1970 (49 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Kerron sinulle kaiken
2009 Dům košaté lásky
2002 Hengittämättä ja nauramatta
2000 Kuningas Hidas

TV seriály

2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2000 Hodné holky

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Stadilaista tangoa etsimässä
2004 Isälle Göstalta (koncert)

Koncert

2013 Joulun tähdet Espoossa (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky