foto

Rupert Henning

  • nar. 24.12.1967 (50 let)
    Klagenfutrt, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Tatort - Virus (TV film)
Tatort – Schock (TV film)
2015 Dämmerung über Burma (TV film)
Kleine Grosse Stimme (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Kebab mit Alles (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Nordwand
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
Freundschaft
2003 Brüder II (TV film)
2002 Brüder (TV film)
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
1999 Die Ehre der Strizzis
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)

TV seriály

2015 Tatort - Grenzfall (TV seriál)
2014 Die Steintaler ...von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2007 Die 4 da (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Tatort – Schock (TV film)
2006 Freundschaft

TV seriály

2015 Tatort - Grenzfall (TV seriál)
2014 Die Steintaler ...von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2010 VITASEK? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Ganz in Weiß (E07)
Menschen im Hotel (E06)
další epizody (8)
2007 Die 4 da (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Freundschaft
1997 610, Bedford Drive (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1993 Indien

TV seriály

2014 Die Steintaler ...von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2010 VITASEK? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
2007 Die 4 da (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Freundschaft

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace