foto

Susan Taslimi

  • nar. 7.2.1950 (70 let)
    Rašt, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Svůdce
2013 Maria Wern - Först när givaren är död
1995 Gränsen
1989 Bashu, malý cizinec
1988 Shayad Vaghti Deegar
Telesm
1986 Madian
1982 Marg Yazdgerd
1979 Tcherike-ye Tara

TV seriály

2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Älskar, älskar och älskar (TV film)
2002 Hus i helvete

TV seriály

2004 Orka! Orka! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Hus i helvete

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky