foto

Anton Sjomkin

  • nar. 5.12.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
2016 Intim ně predlagať (TV film)
Obeščanije
2010 Na igre 2: Novyj uroveň
2009 Na igre
Skoro vesna
2007 SMERŠ: Smrt špiónům

TV seriály

2019 Staraja gvardija (TV seriál)
2017 Kafe na Sadovoj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
Bednyje ljudi (S09E10)
Gromkoje dělo (S09E09)
další epizody (17)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Opasnyje zabavy (S07E03)
Samozvaněc (S07E02)
další epizody (10)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
Žizň za žizň (S05E04)
další epizody (6)
2011 Lektor (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S04E04)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
Volčja chvatka (S04E02)
další epizody (4)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Nanoljubov (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
Marionětka (S03E03)
2009 Margoša (TV seriál)
Oficery 2 (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Kukuškiny děti (S03E02)
Čas Volkova (TV seriál)
Chiščnicy (S03E02)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Udavka dlja opera (S01E03)
Silovoj variant (S01E02)
Suďja i palač (S01E01)
2006 Junkera (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky