foto

Erik Persson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Sonjas grill
Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune
2017 Nattbarn
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
2013 Poslední rozloučení
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
2010 Boys on Film 4: Protect Me from What I Want
Yoghurt
2008 Love
Mellan 11 och 12 (TV film)
Vampyrer

TV seriály

2019 Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rozčarovaní

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky