foto

Reiko Takašima

  • nar. 25.7.1964 (55 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 JK Rock
Kurajami macuri no Ogawa san
2018 Ano ko no, Toriko
Hoši meguri no mači
Kita no sakuramori
Omiokuri
2017 Hidamari ga kikoeru
2016 Boku no cuma to kekkon šite kudasai
Hikaru Gake (TV film)
2015 Onnatachi no Tokusou Saizensen - Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV film)
Patlabor
Tsuma to Tonda Tokkouhei (TV film)
Yakuza apokalypsa
2014 L-DK
Omiya-san 2014 (TV film)
Saikó no omotenaši (TV film)
Sakura Housara (TV film)
Tonari no Onna (TV film)
2013 Gekijōban Pocket Monster Best Wishes! Shinsoku no Genosect: Mewtwo Kakusei
Gyakuten hôdô no onna 2 (TV film)
2012 Gyakuten hôdô no onna (TV film)
Home: Itošiki no zašikiwaraši
Kaneko Misuzu Monogatari (TV film)
Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata (TV film)
2011 Sunôfurêku
Tasogare ryuuseigun: C-46 seiun (TV film)
2010 Kimi ga odoru, nacu
Railways: 49sai de denša no untenši no natta otoko no monogatari
Space Battleship Yamato
2009 Dear heart: Furuete nemure
Kirâ vâjinrôdo
Puraido
Shimada Yoshichi no saga no gabai bachan
2008 Five (TV film)
Kokuchi Sezu (TV film)
Mstitel s černou maskou
2007 Last Love
Čača: Tengai no onna
2006 Ajiantamu Buru
Baruto no gakuen
Tannka
Óoku
2005 2/2
Azumi 2
Gokudô no onna-tachi: Jôen
Jato (TV film)
Kunitori Monogatari (TV film)
Ooku (TV film)
Taika no kaišin (TV film)
2004 Akai Tsuki (TV film)
Han'oči
Satsui (TV film)
Skryté ostří
2003 Curibaka nišši 14
Jusei
Shoro nagashi
2002 Kansacui Šinomija Hazuki: Šitai wa kataru 2 (TV film)
Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2001 Ningen no šómei 2001 (TV film)
2000 Nagasaki burabura buši
1999 Dream Maker
Gokudó no onnatači: Akai sacui
Gokudó no onnatači: Šindemoraimasu
Niji no misaki
1998 Šinsei: Toire no Hanako-san
1997 Gimu to engi
Kuro no tenši Vol. 1
1996 Kagerô II
サンタが殺しにやってきた (TV film)
1994 Bo no kanashimi
Šudan sasen
1993 赤い霊柩車 黒衣の結婚式 (TV film)
1992 Taxi driver no suiri nišši (TV film)
1990 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 18 (TV film)

TV seriály

2019 Široi kjotó (TV seriál)
2016 Crossroad (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
2012 Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
2011 Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Noriko, seoule kada (TV seriál)
Šimei to tamašii no limit (TV seriál)
2010 Džúnen saki mo kimi ni koišite (TV seriál)
Jamato Nadešiko šiči henge (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
2008 Joccu no uso (TV seriál)
Saito San (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Maguro (TV seriál)
Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
2005 Engine (TV seriál)
Jukunen Rikon (TV seriál)
Njokei kazoku (TV seriál)
2004 Igi ari! Onna bengoshi Oooka Norie (TV seriál)
Ooku Dai-isho (TV seriál)
Otóto (TV seriál)
2002 Night Hospital (TV seriál)
Omiya (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
Neverland (TV seriál)
Rouge (TV seriál)
2000 Ashita wo Dakishimete (TV seriál)
1999 Amai seikacu (TV seriál)
Kizu Darake no Onna (TV seriál)
1998 Džinbee (TV seriál)
1997 Honó no bugjó: Óka Ečizenmori (TV seriál)
Koi no katamichi kippu (TV seriál)
Seigi no Mikata (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
1995 Icuka mata aeru (TV seriál)
1994 Imôto yo (TV seriál)
1993 愛するということ (TV seriál)
1991 Kekkon Shitai Otokotachi (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1978 Jošimune hjóbanki: Abarenbó šógun (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky