foto

Laurent Bariteau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mémoire de sang (TV film)
2012 Le Fil d'Ariane (TV film)
2011 Eyes Find Eyes
Halal police d'État
2010 Coup de chaleur (TV film)
2008 Záležitost rodiny
2006 Co vím o Lole
Sable, Le
2005 Ruská ruleta
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka

TV seriály

2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Mise (S04E05)
Tisíc a jedna noc (S04E03)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le dîner de gueux (S04E01)

Dokumentární

2017 Skutečná hra o trůny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky