foto

Andrei Butica

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Parabellum
2017 Ana, má láska
Miss Sueno
2016 Psi
2015 Acasa la tata
Ramona
2013 Pozice dítěte
2012 Všichni v naší rodině
lună în Thailanda, O
2011 Film pentru prieteni
2010 Derby
Muzica in Sange
2009 Francesca
Renovierung
2007 Dimineața
2006 Alexandra
Marilena de la P7
2005 Bucuresti-Berlin
Smrt pana Lazaresca

TV seriály

2017 Stíny (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Stíny (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
2014 Stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)

Dokumentární

2010 Kapitalismus - naše tajná receptura
2007 The Secret of Deva
2004 D!ve

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Dimineața
2006 Alexandra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace