foto

Hape Kerkeling

  • nar. 9.12.1964 (53 let)
    Recklinghausen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příšerákovi
2011 Loď snů - New York (TV film)
2009 Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
2004 Samba in Mettmann
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
1999 Tobias Totz und sein Löwe
1997 Die Oma ist tot (TV film)
1996 Willi und die Windzors (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)
1993 Kein Pardon
1991 Ein Lied für Rom (TV film)
1990 Vorwärts

TV seriály

1998 Gisbert (TV seriál)
1997 Pusinka (TV seriál)
1993 Unter einer Decke (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Total Normal (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Kanal fatal (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2014 Der Mann, der Udo Jürgens ist (TV film)
2011 Terra X: Unterwegs in der Weltgeschichte - mit Hape Kerkeling (TV seriál)
2009 Danke, Bio! (TV film)
2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)
2001 60 Jahre Karl Dall (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)

TV pořady

2015 Hape trifft! Spezial! (TV pořad)
2007 Danke, Rudi (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Warmumsherz (TV pořad) - mod.
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Willi und die Windzors (TV film)
1993 Kein Pardon

TV seriály

1989 Total Normal (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
2004 Samba in Mettmann
1996 Willi und die Windzors (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)
1993 Kein Pardon

TV pořady

1995 Warmumsherz (TV pořad)
1985 Känguru (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Ich bin dann mal weg - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace