foto

Tedros Teclebrhan

  • nar. 1983
    Asmara, Eritrea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Verlust (TV film)
Halbe Brüder
2014 Die Mamba
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Přes noc sedmdesátkou (TV film)
Und weg bist Du (TV film)
2011 Mravenci putují různými cestami
2010 Saša

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Laible und Frisch (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace