foto

Laura Rantaniemi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Olen suomalainen
2016 Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2012 A to jsem jen začal
2011 Likainen pommi
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
Zakázané ovoce
2001 Aleksis Kiven elämä

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Häät (E12)
Lähes kuollut mummo (E11)
Saunavuoro (E10)
další epizody (12)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Verenneito 2/2 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Syke (TV seriál)
Aivokemiaa (S03E01)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (8)
2015 Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)
2014 Syke (TV seriál)
Sydäntä kylmää (S01E01)
2012 Kimmo (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2005 Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Laura kesäleirillä (TV seriál)

TV pořady

2017 Ylpeästi erilaiset (TV pořad)
2016 Elastinen Feat. (TV pořad)
2014 We Want More (TV pořad)
2013 Dancing on Ice (TV pořad)
Hell's Kitchen Suomi (TV pořad)
2010 X Factor (TV pořad)
2009 Kuorosota (TV pořad)
Pitkä kuuma kesä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace