foto

Taťjana Kuzněcova

  • nar. 1945
    Artem, Přímořský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blokadnyj dněvnik
2010 Ťomnyj mir
2008 Den v Jurjevu
2007 Tupoj žirnyj zajac
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2002 Intěresnyje mužčiny
2000 Staryje kljači
1998 Lazebník sibiřský
1995 Zona Ljube
1993 Ubijca
1992 Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
1991 Fejofanija, risujuščaja směrť
1989 Graň
Kňaz Udača Andrejevič
Ně sošlis charakterami (TV film)
1988 Dorogoje udovolstvije
1987 Zapomenutá melodie pro flétnu
Zapomnitě meňa takoj (TV film)
1986 My věsely, sčastlivy, talantlivy!
1984 Něizvestnyj soldat (TV film)
Tajna villy Greta
1983 Dětskij sad
Na shledanou, Mary Poppins (TV film)
1982 My žili po sosedstvu
1981 Agónie - konec Rasputina
Staňte se mým mužem
Čjornyj trejugolnik (TV film)
1979 Gorod priňal
Posádka v ohrožení
Vkus chleba
1978 Na konci sezóny
Trjasina
1977 Inkognito v Petrohradě
Strannaja ženščina
1976 Otrokyně lásky
1975 Moj dom, těatr
To snad není možné!
1962 Bej, baraban!
1961 Můj přítel Kolka

TV seriály

2020 Ne boysya (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
2016 Skolko stoit sčastě (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)
2000 Čto skazal pokojnik (TV seriál)

Dokumentární

2011 Anna German. Echo ljubvi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky