foto

Oscar Copp

  • nar. 23.7.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deux gouttes d'eau (TV film)
2017 L'Ascension
Někdo to rád zahalené
2016 Cessez-le-feu
2014 Les Trois frères, le retour
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
2012 Zde na zemi
2011 La Planque
2006 Lettres de la mer rouge (TV film)
Škola pro všechny
2005 Allons petits enfants (TV film)
2004 Mladí, krásní a zkažení
2002 Swing

TV seriály

2019 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Victor Hugo, ennemi d'État (TV seriál)
IV (E04)
2014 Origines (TV seriál)
Le fils de la lune (S01E04)
2013 Détectives (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Alibis (S05E04)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2005 Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace