foto

Georgij Martynjuk

  • nar. 3.3.1940
    Orenburg, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 13.2.2014 (73 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pud zolota (TV film)
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1984 První jízdní
1972 ...a jitra jsou zde tichá
1969 Komendant Lauterburga (TV film)
1965 Gibel eskadry
Můj život s tebou
1964 Metelice
Ticho

TV seriály

2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)
1989 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Mafija (E22)
1988 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bez noža i kastěta (E21)
1987 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bumerang (E20)
1985 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Požar (E19)
Poluděnnyj vor (E18)
1982 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
On gdě-to zděs (E17)
1981 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Iz žizni fruktov (E16)
1980 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Ušjol i ně věrnulsja (E15)
1979 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Podpasok s ogurcom (E14)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)
1977 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Buket na prijemě (E12)
Ljuboj cenoj (E11)
1975 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Otvětnyj udar (E10)
1974 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Svidětěl (E09)
1973 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Pobeg (E08)
1972 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (E07)
Šantaž (E06)
Dinozavr (E05)
1971 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Povinnuju golovu (E04)
S poličnym (E03)
Vaše podlinnoje imja? (E02)
další epizody (4)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky