foto

Aslag Guttormsgaard

  • nar. 6.3.1969 (48 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kule kidz gråter ikke
Slepá
2012 Téměř chlap
2011 Hjelp, vi er russ
2006 Potkan 007

TV seriály

2008 Hvaler (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1994 Vestavind (TV seriál)
1991 U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace