foto

Jacques Monnet

  • nar. 18.1.1934 (83 let)
    Concarneau, Finistère, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1993 Cible émouvante
1982 Elle voit des nains partout!
1979 Hlavička
1975 Zvláštní oddělení

TV seriály

1976 The New Avengers (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace