Reklama

Reklama

The New Avengers

(seriál)
  • Francie Chapeau melon et bottes de cuir (více)
Thriller / Akční / Mysteriózní
Kanada / Francie / Velká Británie / USA, (1976–1977), 21 h 50 min (Minutáž: 50–55 min)

Hrají:

Patrick Macnee, Gareth Hunt, Joanna Lumley, Pierre Vernier, Deep Roy, Peter Cellier, Patrick Malahide, Clive Revill, Richard Ireson, Robert Lang (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Recenze (4)

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tiež som to na Markíze stihol a bol to dobrý seriál. Mjou najobľúbenejšou časťou bola, tá keď plynom uspali celé Anglicko..ale to by neboli Pomstitelia, ak... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale pro mě je tohle oproti původní sérii jednoduše pokles a rozhodně to není něco, co by se mi zamlouvalo tolik jako původní seriál. Macnee už až moc spolupracovníků a začíná to trochu připomínat "Mission: Impossible", i když pravda, pořád je to sem tam i vtipnější. Seriál ve mě ale nezanechal tolik jako jeho původní verze, tak proto i takové hodnocení. No co, Diana Rigg mi prostě chyběla už na konci původního seriálu. ()

Reklama

danoo 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma a zároveň teší, že som vôbec prvý, čo hodnotí jeden z najlepších európskych seriálov vôbec, ktorý som pred pár rokmi doslova nedopatrením zachytil, keď práve bežal na Markíze. A o čo ide ? Jednotlivé postavy - členovia britskej tajnej služby- riešia zlovestné prípady, ktoré strašili "západ" 70-tych rokov. Zvlášť živo si spomínam na jednu časť, kedy nemeckí nacisti žijúci tridsať rokov zamaskovaní v mníšskych habitoch na malom ostrovčeku pri Anglicku, kde ušli po páde tretej ríše vyvraždiač pôvodných mníchov, pripravovali celosvetový nacistický prevrat. Nuž, naozaj originálne. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Pokračování ze 70tých let je v mých očích na stejné kvalitní urovni, coby originál ze 60tých let (ale hodně se mě ty série v paměti pomýchaly). ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama