foto

Viktor Svoboda st.

  • nar. 26.7.1932
  • zem. 21.11.1993 (61 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Pozemský nepokoj
1990 Studňa mladosti (TV film)
1989 Ulice bez mena
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
1988 Iba deň
Ja to vybavím (TV film)
Sedem jednou ranou
1987 Narozeniny režiséra Z. K.
Neďaleko do neba
Začiatok sezóny
1986 Akcia Edelstein
Smutné radosti (TV film)
Žaby a iné ryby
1985 Tichá radosť
1983 Hniezdo na ôsmom poschodí (TV film)
Muž nie je žiadúci
1982 Guľôčky
Tušenie
1981 Bičianka z doliny (TV film)
Fénix
1980 Hordubal
1979 Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Víťaz
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Biela stužka v tvojich vlasoch
Tri šťastné čerešne (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
1972 Zajtra bude neskoro
Zakáľačka u starej mamy
1971 Nevesta hôľ
Plachtinská svadba (TV film)
1970 Rajský plyn (TV film)
Zločin slečny Bacilpýšky
1969 322
Rodáci (TV film)
1968 Malka (TV film)
Sladký čas Kalimagdory
1967 Cézar a detektívi
1966 Tango pre medveďa
1965 Šerif za mrežami
1964 Návšteva
1961 V módnych líniách

TV seriály

1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Bratia (E07)
Záhradná slávnosť (E06)
Veľká voda (E05)
další epizody (7)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Dokumentární

1975 Kto vymyslel koniec sveta?
1973 Ako pomáhať deťom pri domácom učení
Cesta do školy
Herec a doba
1965 S VKP okolo sveta
Tak som to videl
1964 Duše kamene
Každý desiaty...
Otec parných turbín
Sejba kukurice jednozrnkovým spôsobom
Vinobranie v Malých Karpatoch
Zabráňte reumatickej horúčke
Zisťovanie vlhkosti krmovín
Základy filmovej reči
Čas pre seba
1963 ...a budú sa zodpovedať
Chodci na cestách
Dnes v ponožkách!
Elektrina v poľnohospodárstve
Hovoria fakty
Móda a zdravie
Ruky
Trenie a jeho význam v praxi
Vtedy v noci
Vznik a ťažba ropy
Zemný plyn
Zotrvačnosť
Čisté šaty
Človek a príroda
1962 AM8
Cinecar
Nakladanie a preprava materiálu
Nefajčite
Pozor plyn
Rezanie vnútorných závitov
Rezanie vonkajších závitov
Skryté chyby
Výroba medi
1961 Hazardéri
Ide o teba!
Ján Jesenius
Loď, more a námorníci
Meopton IV
Organizácia výroby v priemyselnom závode
Tri užitočné jedy
Vlakom do školy
Zabráňte požiarom!
Združené poistenie pracujúcich
Údržba melioračných zariadení I. diel
Údržba melioračných zariadení II. diel
Škola a práca
1960 Hneď po Novom roku
Lepšie a lacnejšie sená
Listy do Krasnodaru
Mechanické spájanie plechov
Nepodceňujte prach!
Pre šťastie detí
Spracovanie tenkého plechu
Spájanie drôtov
Tavné spájanie plechov
Zneužitá sugescia
Úprava rúd
Živočíšna veľkovýroba
1959 Jednoduché spájanie dreva
Kvety a včely
Zložitejšie spájanie dreva I.
Zložitejšie spájanie dreva II.
Úprava povrchu dreva
1958 Rastliny bez pôdy (TV film)
1956 Autobus na trati 14.321
1952 Včely a květy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky