foto

Jean Sagols

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Je m'appelle Bernadette
2005 Mademoiselle Navarro (TV film)
Ombre d'un crime, L' (TV film)
1998 Villa vanille (TV film)
1992 92 Hei Mei Gui dui Hei Mei Gui
La rose noire (TV film)
1985 Fanas du ciné, Les (TV film)
1984 Emportez-la avec vous (TV film)
1980 Velký lov (TV film)

TV seriály

2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Groupe, Le (TV seriál)
1996 Cancoon (TV seriál)
Madame le consul (TV seriál)
1995 Modrá země (TV seriál)
Pařížský kabaret (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Velké vlny (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
1990 Cantara (TV seriál)
1989 Agence, L' (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
Orages d'été (TV seriál)
1988 Vent des moissons, Le (TV seriál)
1987 Chahut-bahut (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Utajená láska
1984 Emportez-la avec vous (TV film)
1980 Velký lov (TV film)

TV seriály

1996 Cancoon (TV seriál)
1990 Cantara (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 92 Hei Mei Gui dui Hei Mei Gui
La rose noire (TV film)
1974 Auberge de l'abîme, L' (TV film)
Podezřelí
1972 Sainte farce, La (TV film)
1967 Zločin Davida Levinsteina
1966 La Morale de l'histoire (TV film)
1965 Le roi Lear (TV film)
1964 Cargo pour la réunion

TV seriály

1979 Une fille seule (TV seriál)
1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
1975 Une femme seule (TV seriál)
1974 Accusée, L' (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
À dossiers ouverts (TV seriál)
1970 La brigade des maléfices (TV seriál)
Lumière violente (TV seriál)
1966 Cécilia, médecin de campagne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky