foto

Willy Astor

  • nar. 6.9.1961 (58 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Drei Knödel für Kneißl (studentský film)
1997 Muttertag (TV film)

TV seriály

1990 Café Meineid (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)

Dokumentární

2013 Heinz Erhardt ist Kult! Der große Humorist und sein Erbe (TV film)

Host

TV pořady

2019 Bestes Kabarett! - ... aus 20 Jahren Bayerischem Kabarettpreis (TV pořad)
2017 Lieder auf Banz (TV pořad)
2016 Binger Comedy Nights (TV pořad)
Ringlstetter (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2013 Schlachthof (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Willy Astor live! (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2003 Grünwald - Freitagscomedy (TV pořad)
1995 Ottis Schlachthof (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky