foto

Kay Greidanus

  • nar. 4.6.1991 (28 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Het Juk
Huisvrouwen bestaan niet 2
2018 Zwaar verliefd!
2017 Anders
Ženy v domácnosti neexistují
2016 Agenti jak se patří
Riphagen
2014 In the Heart
2012 Sevilla
Urfeld (TV film)
1999 Drobek

TV seriály

2019 Dit zijn wij (TV seriál)
2018 LOIS (TV seriál)
2017 Riphagen (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Petticoat (TV seriál)
2015 Gouden Bergen (TV seriál)
Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2014 Ramses (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Imaginair

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky