foto

Vladimir Postnikov

  • nar. 11.2.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2018 Děň zatmenija
Smešariki. Dežavju
2016 Smešariki. Legenda o Zolotom Drakoně
2013 Tři mušketýři
2009 Otstavnik (TV film)

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Falanga v kruasaně (S02E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakon stai (S18E12)
Gotovyje ubivať (S18E01)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Utinaja ochota (E21)
Front (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Rabočij instrument (E06)
Labirinty (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Nagrada dlja geroja (S02E23)
Burja (S02E19)
Na krjučke (S02E10)
další epizody (5)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vertikal bezvlastija (S11E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Virus (S17E12)
Slučaj na probežke (S17E11)
Semejnaja scena (S17E10)
další epizody (12)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Test na beremennosť (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sindrom agressii (S14E14)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strasti po Antipinu (S01E18)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Budni (S02E03)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Vint pisk (S04E05)
Doznavatěl (TV seriál)
Usluga (S02E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sekretnyj objekt (S13E05)
2012 Smešariki: Novyje priključenija (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Slučajnyj poputčik (S07E18)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Cezar (S12E26)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Perejti čertu (S04E21)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ograblenije po-russki (S04E27)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Doslovnyj perevod (S03E21)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dikij pljaž (S10E04)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Prizrak Vyborgskogo zamka (S01E10)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek so šramom (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace