foto

Tuomas Rinta-Panttila

  • nar. 17.7.1973 (46 let)
    Kurikka, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Risto Räppääjä ja yöhaukka
2012 Hvězdy nad hlavou
2009 Sininen delfiini
Toinen jalka haudasta
2007 Tali-Ihantala 1944

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Kevätuhri 1/2 (S02E03)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sanneli (S02E01)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Sakke (S01E02)
Antti (S01E01)
Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (10)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)

Dokumentární

2012 Yksitoista ihmisen kuvaa - vyp.

Host

TV pořady

2002 Runoraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace