foto

Asta Parikka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Enon opetukset (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)
Pääministeri (TV film)
2008 Lacrimosa
2007 Katve (TV film)
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Irmeli ja auto (TV film)
Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
2003 Klooni (TV film)
Tuulikaappimaa (TV film)

TV seriály

2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Poikkeustila (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky