foto

Jürgen Brauer

  • nar. 6.11.1938 (80 let)
    Leipzig, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
1998 Tatort - Blick in den Abgrund (TV film)
1997 Tatort - Mordsgeschäfte (TV film)
1996 Lorenz v zemi lhářů
1993 Anna - annA
Olli in der Unterwelt
1991 Tanz auf der Kippe
1990 Sehnsucht
1988 Pirátovo srdce
1986 Služka Hilda
1985 Princezna z Myšího zámku
1981 Pugowitza

TV seriály

1999 CityExpress (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1992 Hier und Jetzt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

2009 Land und lecker (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Princezna z Myšího zámku

TV seriály

1992 Hier und Jetzt (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace