foto

Jürgen Brauer

  • nar. 6.11.1938 (80 let)
    Leipzig, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
1998 Tatort - Blick in den Abgrund (TV film)
1997 Tatort - Mordsgeschäfte (TV film)
1996 Lorenz v zemi lhářů
1993 Anna - annA
Olli in der Unterwelt
1991 Tanz auf der Kippe
1990 Sehnsucht
1988 Pirátovo srdce
1986 Služka Hilda
1985 Princezna z Myšího zámku
1981 Pugowitza

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (9)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Die richtige Intuition (S11E39)
Haus und Hof (S11E37)
další epizody (9)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Konfrontation (S10E33)
Heimlichkeiten (S10E32)
Herzrasen (S10E31)
další epizody (9)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verpasste Zeit (S09E35)
Der Weg ist das Ziel (S09E34)
Zwischen den Fronten (S09E33)
další epizody (9)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hand in Hand mit dem Schicksal (S08E36)
Systemfehler (S08E35)
Zerrissenes Herz (S08E34)
další epizody (9)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Teufelskreis (S07E33)
Wer den Schaden hat … (S07E32)
Nichts geht mehr? (S07E31)
další epizody (9)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (12)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (13)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Am Wendepunkt (S04E30)
Der Traum vom Glück (S04E29)
Falsche Erwartungen (S04E28)
další epizody (12)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
Julias Traum (S03E14)
další epizody (10)
1999 CityExpress (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschied für immer (S02E15)
Bitteres Ende (S02E14)
Griechischer Wein (S02E13)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1992 Hier und Jetzt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2009 Land und lecker (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Princezna z Myšího zámku

TV seriály

1992 Hier und Jetzt (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky