foto

Jósuke Kawamura

  • nar. 5.6.1983 (36 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tankentai no Eiko
2014 Akumu-chan The Movie
Gaki Rock
2012 Raiā gēmu -Saisei-
2009 Kaze ga cujoku fuiteiru
Lundy's
Rookies: Socugjó
2008 Rookies SP (TV film)
2007 Aozora no ruretto
Saido kâ ni inu
2003 Ao no honó
Sebunsu Anibasari
Shoro nagashi
2001 Shibito no koiwazurai
2000 Shisha no gakuensai

TV seriály

2018 Gibo to Musume no Blues (TV seriál)
2017 Gekokujo Juken (TV seriál)
2014 Arasa chan Mushuusei (TV seriál)
Ašita, mama ga inai (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
2011 Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
Tokyo Kontororu (TV seriál)
2010 Mother (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
2007 Kageró no cudži (TV seriál)
Odžísan sensei (TV seriál)
Shinjuku Swan Kabukicho Scout Survival (TV seriál)
2006 Gyarusâ (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace