foto

Thomas Blackburne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spin Out
2015 Utajená řeka (TV film)
2004 Oranges
2003 Ned Kelly
2001 Banka

TV seriály

2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2007 City Homicide (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
2004 Silversun (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Driven Crazy (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace