Reklama

Reklama

Boj o čas

(seriál)
  • Austrálie Rush
Krimi / Drama / Mysteriózní
Austrálie, (2008–2011), 50 h 42 min (Minutáž: 42–46 min)

Hudba:

Stephen Rae

Hrají:

Rodger Corser, Callan Mulvey, Nicole da Silva, Ashley Zukerman, Samuel Johnson, Catherine McClements, Jolene Anderson, Josef Ber, Kevin Hofbauer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pro změnu australský krimi seriál s prostředí speciální jednotky, řešící zcela běžné každodenní případy. Jedná se o velice odlišný počin od těch všech amerických a z mála i německých. Co díl, to příjemná pohodovka, kde se neúměrně moc nekecá a naopak se to zase nepřehání s akčními scénami. Zkrátka tu jsou policisté mnohem lidštější. Seriál sleduje obyčejné projížďky policistů po ulicích, kde řeší veškeré problémy, jako jsou přepadení, únosy, ohrožování na životě, domácí násilí, vraždy. No prostě všechny běžné zločiny. A řídící středisko, odkud dostávají úkoly a je jim při práci pomáháno. Seriál si na nic nehraje, nedělá s policistů megalomanské hrdiny a tak se stává velmi sympatickým. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Síce to nedosahuje dramatičnosť podobných seriálov s rovnakého prostredia ale predsa mi je tento seriál bližší a pôsobí na mňa viac reálnejšie. Dejovo je to časť od časti také striedavé. Chýba tomu viac zaujímavejšia druhá dejová línia, čo sa týka hlavných hrdinov. Ale celkovo zaujímavý počin o taktickej jednotke. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušné kriminálky australské skupiny, které neoslňují technickými dokonalostmi jako různá CSI, ale soustředí se spíše na lidské problémy a situace, přitom ale nechybí akce a solidní kamera. ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční kriminálka s produkce protinožců, těžící z mixu akce a různých vztahových záležitostí. Jde to vidět, ale na prdel si z toho člověk nesedne. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama