foto

Maike Höhne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Grbavica

TV seriály

2008 Die Anwälte (TV seriál)
Haltlos (E05)

Režijní filmografie

Filmy

2014 3/4
2011 Warum wir waren was wir waren
2005 Eine einfache Liebe
2002 Von der Hingabe
1999 Fin de siglo (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 3/4
2011 Warum wir waren was wir waren
2005 Eine einfache Liebe
2002 Von der Hingabe
1999 Fin de siglo (studentský film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky