foto

Viktor Konisevič

  • nar. 28.1.1963 (58 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pud zolota (TV film)
1986 Na ostrije meča
1981 Jaroslav Moudrý

TV seriály

2014 Suďja (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Krov na trave (S01E04)
2005 Polnolunije (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (14)
2014 Suďja (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Klad (S01E12)
Voriška (S01E11)
Syn na tri dňa (S01E10)
další epizody (8)
2009 Meč (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
Čužaja (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky