foto

Akira Terao

  • nar. 18.5.1947 (72 let)
    Jokohama, Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tokusó 9: Special (TV film)
2017 Kohaku (TV film)
2016 Kensou no Machi, Shizuka na Umi (TV film)
2014 Jiken'ya kagyô 2 (TV film)
Shi no Hasso (TV film)
2013 Chikin rêsu (TV film)
Jiken'ya kagyô (TV film)
Rusutaku no Jiken (TV film)
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
2012 Rijú (TV film)
2009 Hi to Shio (TV film)
Samajó jaiba
2006 Hakase no aišita súšiki
Probuď se!
2005 Bókoku no aegis
2004 Casshern: První samuraj nového věku
2002 Amidadó da jori
2001 Nippon no kuroi nacu: Enzai
Satorare
Tôkyô Marîgôrudo
2000 Ai Kotoba wa Yuki (TV film)
1999 Ame agaru
1997 Cat's Eye
Šicurakuen
1994 Curibaka nišši 7
Taxi driver no suiri nišši 4 (TV film)
1993 Máda da jo
1990 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
Sny Akiry Kurosawy
1988 Rock yo shizukani nagareyo
1987 Hoši no okudžó
1985 Ran
1976 Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
Sačiko no sači
1975 Harakara
1972 Jukemuri 110 ban iruka no taišó
1970 Kigeki: Otoko wa aikjó
1968 Kurobe no taijó

TV seriály

2019 Široi kjotó (TV seriál)
2018 Tokusó 9 (TV seriál)
2017 Rikuó (TV seriál)
2016 Aogeba tótoši (TV seriál)
Kain to Aberu (TV seriál)
Nobunaga moju (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Keiji no Genba (TV seriál)
2005 Dekabeya (TV seriál)
Jasašii džikan (TV seriál)
2003 Koibumi (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
2001 Onmjódži (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1970 Okusama wa 18 sai (TV seriál)

Dokumentární

2017 Umi no ubuja: Ogacu hoinkagura - vyp.
1995 Hirošima (TV film)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky