foto

Lisa Gaye

  • nar. 6.3.1935
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 14.7.2016 (81 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 The Violent Ones
Valley of Mystery (TV film)
1966 Castle of Evil
1965 Who Goes There? (TV film)
1962 La cara del terror
Night of Evil
1960 Unsolved (TV film)
1959 Frontier Rangers - a.z.
1958 The Sign of Zorro - a.z.
1957 Ten Thousand Bedrooms
1956 Rock Around the Clock
Shake, Rattle & Rock!
1955 Ain't Misbehavin'
1954 Drums Across the River
Hawaiian Nights
Nádherná posedlost
Příběh Glenna Millera
Yankee Pasha
1953 David Rose and His Orchestra

TV seriály

1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hank (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Mr. Garlund (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Colonel Humphrey Flack (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace