foto

Ga-in Han

  • nar. 2.2.1982 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Geonchukhakgaeron
2004 Maljukgeori janhoksa
1999 Dance, Dance

TV seriály

2018 Miseuteuriseu (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
2010 Nappeun namja (TV seriál)
2007 Manyeo Yu-hee (TV seriál)
Manyeoyooheui (TV seriál)
2006 Dakteo Ggaeng (TV seriál)
2005 Shinip sawon (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
2003 Noran sonsugeon (TV seriál)
1999 Haetbit sokeuro (TV seriál)