foto

Leticia Perdigón

  • nar. 7.8.1956 (62 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Primer amor... tres años después (TV film)
1996 Juego limpio
S.I.D.A. - Sindrome de muerte
1995 Fuera ropa
1994 Ya la hicimos
1992 Anoche soñé contigo
Borrachas de pulqueria
1989 Chácharas, El
Día de las sirvientas, El
1988 Día de muertos
1987 Matadero
1985 Amenaza roja
Más vale pájaro en mano
1982 Día que murió Pedro Infante, El
1981 Lagunilla, mi barrio
Ángel del barrio
1980 Misterio
1978 El jardín de los cerezos
Hora del jaguar, La
1977 ¿Y ahora qué, señor fiscal?
1976 Coronación
México, México, ra ra ra
Yo fui violada
1975 Bellas de noche
Las fuerzas vivas
Longitud de guerra
1974 Otra virginidad, La
Věštba
1973 Montaña del diablo, La
1972 Capulina contra las momias
Eva y Dario

TV seriály

2019 Silvia Pinal... frente a tí (TV seriál)
2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
La Gata (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Fuerza del destino, La (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Al diablo con los guapos (TV seriál)
2006 Código postal (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2002 Así son ellas (TV seriál)
2001 Salomé (TV seriál)
2000 Primer amor... a mil por hora (TV seriál)
1999 Nunca te olvidaré (TV seriál)
1998 ¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Desencuentro (TV seriál)
1995 Acapulco, cuerpo y alma (TV seriál)
María José (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Amalia Batista (TV seriál)
Profesión: Señora (TV seriál)
1982 Vivir enamorada (TV seriál)
1979 Ricos también lloran, Los (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)
1975 Mundos opuestos (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace