foto

Jin Jeong

  • nar. 4.8.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moosoodan
2015 Mianhae saranghae gomawo
2014 Teoneol 3D
2013 Deo hieoro
2012 Hawooling
2009 Insadong seukaendeul
2007 Heobeu
Mannameui kwangjang
Sikkaek
2006 Urideului haenbokhan sigan
2005 Han cheng gong lue
2004 Pouta války
2002 Pobřežní hlídka

TV seriály

2017 Boiseu (TV seriál)
Heukgisa (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Gahwamansaseong (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
Seonmoodang gongdosaeui changeobseonggonggi (TV seriál)
Susagwan aelliseu sijeun 2 (TV seriál)
2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Kkothalbae soosadae (TV seriál)
파랑새는 있다 (TV seriál)
2013 Sileobgeubyeo romaenseu (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Sikgaek (TV seriál)
2007 Hanseongbyeolgok (TV seriál)
Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)
2005 Baekmanjangjawa kyeolheunhagi (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky