foto

Edward Colmans

  • nar. 31.8.1908
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.5.1977 (68 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Bojovníci s peklem
Smugglers, The (TV film)
1964 A Global Affair
1963 Bláznův deník
Elvis Presley: Fun in Acapulco
1962 The Four Horsemen of the Apocalypse
Two Weeks in Another Town
1960 3rd Voice, The
1959 Curse of the Undead
The Miracle
1958 Darby's Rangers
The Gun Runners
1957 Badge of Marshal Brennan, The
Hell on Devil's Island
Istanbul
Raiders of Old California
1956 Santiago
The Lone Ranger
1955 Headline Hunters
Interrupted Melody
Je krásné lásku dát
Last Command, The
Pronásledování na moři
Santa Fe Passage
1954 Jubilee Trail
Phantom of the Rue Morgue
Secret of the Incas, The
1953 Conquest of Cochise
Latin Lovers
Mexican Manhunt
Mission Over Korea
Prince of Pirates
The Man Behind the Gun
Válka světů
1952 California Conquest
Sněhy Kilimandžára
The Iron Mistress
Thief of Damascus
Viva Zapata!
1951 Sirocco
The Magic Carpet
1949 My Dream Is Yours

TV seriály

1974 Apple's Way (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
1973 Shaft (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Adventures in Paradise (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bible: Starý zákon (TV seriál)
Colgate Theatre (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Boots and Saddles (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Cowboy G-Men (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace