foto

Hülya Avşar

  • nar. 8.10.1963 (55 let)
    Edremit, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Selfi
2016 Oryantalya
2011 72. Koğuş
2007 Bir İhtimal Daha Var
2005 Hababam Sınıfı Askerde
Iki genç kiz
2004 Kalbin Zamanı
2002 Yeşil Işık
1999 Salkım Hanım'ın Taneleri
1995 Bir Kadının Anatomisi
1990 Hasan Boğuldu
1987 Alamancının Karısı
1984 Güneş Doğarken

TV seriály

2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
2011 Pis Yedili (TV seriál)
2006 Kadın Severse (TV seriál)
2004 Kadın İsterse (TV seriál)
Zümrüt (TV seriál)
2001 Savunma (TV seriál)

Dokumentární

2010 8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan (TV seriál)

TV pořady

2011 O Ses Türkiye (TV pořad)
1996 Beyaz Show (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Selfi

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Selfi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace