foto

Jérôme Pouly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hortense (TV film)
2018 Fleuve noir
Vládce Paříže
2012 Les Anonymes (TV film)
Snajpr
2011 Marthe Richard (TV film)
À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 Rendez-vous avec un ange
2009 J'ai oublié de te dire
2008 Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
On choisit pas ses parents (TV film)
2005 Allons petits enfants (TV film)
Manželčina pomsta
Svatojakubská pouť
2003 Amphitryon (TV film)
Dindon, Le (TV film)
Dom Juan (TV film)
2001 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Des croix sur la mer (TV film)
L'école des maris (TV film)
2000 Petit Ben (TV film)
1999 George Dandin (TV film)
1993 C'était la guerre (TV film)

TV seriály

2016 Le cocon- Débuts à l'hôpital (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2015 Les pieds dans le tapis (TV film)
2008 Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky