foto

Cécile Brune

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 La grande magie (TV film)
2007 Cyrano de Bergerac (TV film)
Krevní pouto (TV film)
2006 Fables de La Fontaine (TV film)
2003 Dindon, Le (TV film)
2001 L'école des maris (TV film)
Monsieur de Pourceaugnac (TV film)
1998 Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
1986 On a volé Charlie Spencer!

TV seriály

2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Troisième partie (E03)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Électre / Oreste (divadelní záznam)
2017 20 000 lieues sous les mers (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky