foto

Anastasija Panina

  • nar. 15.1.1983 (37 let)
    Severo-Zadonsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fizruk spasajet Rossiju
Moja žizň
2016 Vljubiť i obezvrediť
2015 Štěstí je...
2014 Něbo padšich
2008 Belyj parovoz (TV film)
2007 Skalolazka

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
Gornaja bolezň (TV seriál)
2018 Obman (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Ljubov v rozyske (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Mstitěl (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Inkassatory (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Rokovaja ženščina (E08)
Zapadňa (E02)
Vozvraščenije (E01)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
2009 Kaplja sveta (TV seriál)
Sjomin (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Stavka na angela (E10)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zaveršenije děla (S01E04)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)
2004 Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky