foto

Siloš Pohanka ml.

  • nar. 1952
  • zem. 28.6.2006
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1991 Rozprávka rozprávok (TV film)
1990 Modrý Jonatán (TV film)
1989 Maškarný ples (TV film)
O Dobrote (TV film)
Počkaj ma v parku (TV film)
Profesor Raat (TV film)
1988 Húkanie sovy (TV film)
Marhuľový lekvár (TV film)
Pytačky (TV film)
Čertovo vrece (TV film)
1987 Daniela (TV film)
Dribling (TV film)
Harmónia podľa Vivaldiho (TV film)
O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil (TV film)
1985 Varič (TV film)
Za hranicou dospelosti (TV film)
1984 Haló, mami! (TV film)
1982 Dve duše (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace