foto

Hye-in Lee

  • nar. 10.11.1995 (23 let)
    Čchangwon, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Yeowangui kkot (TV seriál)
2013 Joogoonui taeyang (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
Yoori banchanggo (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2007 Ghost pang pang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace