Reklama

Reklama

Zlatá lžíce

(seriál)
  • Jižní Korea Geumsujeo (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Na střední školu Jaeil v Soulu chodí jen děti z lepších rodin. Jediný Lee Seungcheon pochází z chudých poměrů. Seungcheon se náhodou setká se záhadnou stařenkou, která mu prozradí, jak se stát boháčem. Díky této metodě se prohodí s Hwang Taeyongem, synem ředitele významné firmy Doshin Group a nejbohatšího muže v Koreji. Lee Seungcheon se stane Hwang Taeyongem a Hwang Taeyong Lee Seungcheonem. Seungcheon konečně žije život, o kterém vždycky snil, ale ukáže se, že je těžké žít jako syn z bohaté rodiny. Jednoho dne se dozví, že jeho otec Cheol byl zraněn a že je v ohrožení života. Pocit viny z výměny rodičů a horoucí náklonnost k otci přiměje Seungcheona, aby znovu zašel za záhadnou stařenkou. (Disney+)

(více)

Recenze (2)

ASK 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh sa točí okolo zlatej lyžičky, ktorá dá majiteľovi šancu vymeniť svojich rodičov a zlepšiť si svoj život. Toto je len hlavná línia príbehu, je to oveľa viac zložitejšie, zameranie na chamtivosť, triedny systém a ako ďaleko môžu ľudia zájsť, aby dosiahli svoje túžby a označili to za ospravedlniteľné. Stále som zmätená tým, či je zlatá zlatá lyžica zlo alebo dobro. Dá vám to viac alebo vám to ešte viac zoberie? Sú peniaze naozaj to, čo nás robí šťastným?       PS: Zlatú lyžičku možno použiť iba trikrát vo vybranom dome a majiteľ musí byť v rovnakom veku. Záhradník použil svoju Zlatú lyžičku v Hwangovom dome, zmenil sa na Tae Yong a následne zomrel, keď vošiel do izby a vypil otrávenú šťavu. ()

Rozarka18 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, skvelý koniec. Len jedna vec mi vŕta v hlave. SPOILER: "Najedz sa trikrát s lyžicou v dome svojho priateľa a rodičia sa ti vymenia." A ktorého z tých dvoch bol záhradník priateľom? Možno mi niečo ušlo. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Chaeyeon při natáčení spadla ze schodů, díky čemuž si zlomila klíční kost a měla otřes mozku. (mikki089)

Reklama

Reklama