foto

Jonathan Elias Weiske

  • nar. 6.2.1996 (23 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Misfit
2017 Ellas Baby (TV film)
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2013 Augen zu
2011 Mandy will ans Meer (TV film)
2010 Po čem muži touží (TV film)

TV seriály

2019 F4LKENB3RG - Mord im Internat? (TV seriál)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertier wird flügge (E01)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky